Gode råd når du skal finde en VVS’er i København

Står du og skal have foretaget VVS-arbejde såsom anlægning af gulvarme, radiatorer eller toiletter, men er du ikke selv den store handy-man? Så fortvivl ikke, for der er heldigvis hjælp at hente hos byens mange professionelle VVS’ere. Der findes et væld af udbydere af VVS-arbejde i København og omegn, og det kan derfor være svært at finde den, der er helt perfekt til netop dit projekt. Nedenfor opstiller vi en række gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde en VVS’er i København.

VVS

Autorisation

Når du skal vælge en VVS’er, er det vigtigt at tjekke, om vedkommende og dennes firma er autoriseret. Ved at vælge en autoriseret udbyder sikres du, at installationer indenfor el, VVS, gas og kloak udføres og serviceres korrekt af hensyn til sikkerhed, sundhed og miljø. Autorisation er din sikkerhed for, at VVS’eren udfører et kompetent og lovligt stykke arbejde. Du kan altid selv tjekke, om den individuelle montør eller virksomhed er autoriseret ved at tjekke Sikkerhedsstyrelsens autorisationsregister. En autorisation er ydermere vigtig, da det er husejeren, der er ansvarlig for, at alle installationer i huset er lovlige – og arbejde udført af en autoriseret VVS’er sikrer netop dette. Det er også vigtigt at være opmærksom på, at såfremt du ikke vælger at få arbejdet lavet af en autoriseret virksomhed, skal det meldes til Sikkerhedsstyrelsen.

Specialisering

Vi anbefaler, at du tjekker, om udbyderen er specialiseret i en bestemt type af arbejdsopgaver. En VVS’er kan for eksempel være specialiseret i kedeludskiftninger, anlægning af fjernvarmeanlæg, svejseopgaver eller renovering af badeværelse i København. Sørg for, at VVS’eren eller firmaets kompetencer ligger indenfor det felt, du ønsker hjælp med. Tæt knyttet med specialisering er vigtigheden af erfaring. Tøv endelig ikke med at spørge en potentiel VVS’er om, hvorvidt han/hun har erfaring med at løse netop dit problem. På denne måde sikrer du, at dit problem bliver løst på en kompetent og erfaren måde.

Tidsplan og estimeret pris

Vores sidste råd til at finde en god VVS’er i København er, at du skal sørge for at efterspørge en tidsplan og estimeret pris på projektet. Står du og skal vælge mellem to kompetente og autoriserede udbydere, er det en god idé at indhente et uforpligtende tilbud hos hver part. På denne måde er du sikret fuldt overblik over, hvordan processen kommer til at forløbe, samtidig med at du undgår ubehagelige overraskelser, når regningen kommer i slutningen af projektet. Vælg den udbyder, der kan levere et forløb og en pris, der passer til både din tidsplan og pengepung.

Ovenstående er altså vores bedste råd til, hvordan du navigerer rundt i det store udbud af VVS’ere i København og omegn. Held og lykke med dit næste VVS-projekt.

JH Totalentreprise
Nyholms Alle 48
2610 Rødovre
70 70 18 22