Gode spørgsmål at stille, når du skal finde en god tømrer

Du står overfor et byggeprojekt og mangler en erfaren tømrer. Du står måske og mangler en kvalificeret tømrer på Østerbro, Vesterbro, eller med lokation i andre bydele, som kan udskifte vinduerne i din bolig, eller som kan lægge nyt gulv og sætte køkkenet i stand.

Det kan som bekendt være en udfordring at finde en god tømrer – en tømrer, som du kan stole på og som kan udføre dine projekter til stor præcision og til en pris, som du kan stille dig tilfreds med. For at gøre din søgen efter en god tømrer så nem og overskuelig som muligt, er der her en række spørgsmål, du kan stille for at finde den helt rigtige tømrer. Du kan stille disse spørgsmål uanset, om du sidder med ønsket om at renovere hele hjemmet, eller sidder med mindre projekter i form af kabinetter, borde, stole eller lignende.

tømrer3

“Sikke nogle flotte køkkenskabe!”

Måske har du rost din gode vens køkkenskabe, eller rost dine nærmeste i familien for deres flotte, nye gulve i København. Fanger du dig selv i at beundre resultatet af en tømrer- eller snedkers arbejde, kan du altid bede din ven eller din familie om kontaktoplysningerne. På den måde er der også mulighed for at spørge ind til tømrer- og snedkerfirmaets tidligere projekter, deres ydelser og kvalifikationer, og om de kan anbefales.

Bed om et portefølje

En tømrer i Nordsjælland, på Fyn eller andre steder i Danmark har oftest et portefølje af deres tidligere projekter, som kunden kan se nærmere på. Dette er især tilfældet, hvis den pågældende tømrer har udført en række opgaver såsom byggerier, montering af køkkenskabe eller tage, kviste og altaner, som er værd at se nærmere på. Med et portefølje fyldt med tidligere projekter bliver det nemmere for dig at vurdere din næste tømrers arbejde: hvorvidt disse blev udført korrekt, og om der er blevet påtaget projekter tilsvarende dine.

Referencer fra tidligere kunder

Du har fået anbefalet en snedker i Hellerup, hvis priser og profession passer med dine krav og betingelser. Dog kan det være en god idé alligevel at undersøge tidligere kunders referencer til netop din tømrer. Referencer eller anbefalinger fra tidligere kunder kan give dig et fingerpeg, om din næste tømrer har et godt omdømme, og om du derfor kan vide dig sikker, at dine projekter udføres korrekt og til tiden.

Der findes mange tømrer- og snedkerfirmaer, som tilbyder deres service og ekspertise i en given by og indenfor mange forskellige arbejdsområder. Men ved at stille disse spørgsmål kan det blive nemmere for dig at finde en god tømrer. Man kan som kunde aldrig vide sig sikker, hvornår man får brug for en god tømrer igen.

Andersen & Tardini
Kong Oscars Gade 1, 4. th.
2100 København Ø
Tlf.  70 88 53 91