Hvordan finder man den rigtige håndværker?

Har man brug for professionel hjælp fra en håndværker, er det vigtigt, at man finder en, som både er dygtig og til at stole på. På den måde forøger man chanerne for, at man bliver tilfreds med det endelige resultat. I denne artikel kan du læse nogle god fifs til, hvad man skal huske at overveje, før man ansatter en håndværker.

Erfaring med forskellige typer arbejdsopgaver
En af de første ting man bør sørge for, når man er på udkig efter håndværkerhjælp, er at den professionelle tømrer har mange års erfaring. Derudover kan det også være en god idé, at se hvad tidligere kunder har udtalt – fandt de ham loyal, flink, og var de tilfredse med de endelige resultater? Disse kundeudtalelser kan man i mange tilfælde finde på håndværkerens egen hjemmeside eller rundt på forskellige rating-hjemmesider. Findes der ingen kundeudtalelser, kan man istedet spørge venner, familie og bekendte, om de har gode erfaringer med en håndværker, som de kan anbefale.
Har man flere forskellige renovering – og byggeopgaver, som skal håndteres, kan det også være en rigtig god idé at lede efter en håndværker, som har ekspertise inden for adskillige slags tømrer- og snedkeropgaver. På den måde bliver du fri for at lede efter flere forskellige. Mange vil desuden også finde det rart, at de ikke skal have flere forskellige håndværkere gående i deres hjem. Det kan eksemepelvis være, at den håndværker du finder, både kan stå for at bygge legehuset til børnene, den nye trappe til 1.salen i villaen, eller opførelsen af en hel nybygning for erhverskunden. Er du i tvivl om, hvad de kan tilbyde dig, bør du altid ringe til dem for at høre nærmere.

håndværksarbejde - byggeprojekter

Overblik og indsigt
Finder man en kompetent håndværker med en bred kundegruppe, hvilket selvsagt har givet ham en masse erfaring, vil man opleve, at der er mulighed for at få ekspertrådgivning vedr. byggeprojekter samt andre håndværksprojekter. På den måde kan du få en masse værdifulde råd, som kan bruges nu samt under fremtidige byggeprojekter – det kan eksempelvis dreje sig om spørgsmål vedrørende renovering, udbygninger osv.. Men sørg dog altid for at spørge en håndværker til råds, som både har overblik, erfaring samt faglig viden.

Større projekter
Specielt for de større projekter er det vigtigt at indlede med et grundigt møde, hvor du og din håndværker taler jer til rette om opgavens udførelse. Et sådant indledende møde er næsten altid uforpligtende, og det anbefales derfor at enhver – private husstande eller erhvervskunder – med ønsker om større snedker- og tømrerprojekter ringer og aftaler et møde. En erfaren håndværker vil fortælle dig, at det er nødvendigt at de besigtiger sagen, før de kan give en korrekt vurdering og et bæredygtigt tilbud. I fællesskab vil I få de overordnede rammer for projektet på plads, ikke mindst en tids- og en prisramme.

JP Byg
Kolsbæk-Byvej 3
3200 Helsinge
Telefon: 61606213

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *